Βίγκαν Φόρουμ: Αρχειακή Ανενεργή Έκδοση
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: foxy vegan στις Ιούλιος 25, 2008, 05:54:28 μμΕίναι αντι-οικολογικές γιατί έρχονται από την άλλη πλευρά του πλανήτη (εγώ αγοράζω μόνο βιολογικά οπότε δεν εννοούσα από θέμα λιπασμάτων κλπ). Και από την Ελλάδα να ερχόντουσαν πάλι θα ήταν αντι-οικολογικό. Γενικά καλό είναι να προσπαθούμε το φαγητό μας και οι πρώτες ύλες για τα γεύματά μας να προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς ή όσο πιο κοντά γίνεται εκεί που βρισκόμαστε. Έτσι έχουμε πολύ μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα (και τα τρόφιμα που παράγονται κοντά στον τόπο που μένουμε είναι πιο φθηνά σε γενικές γραμμές). [/color]Εύγε Φόξυ!Με τις μπανάνες, τι κάνουμε; Έρχονται απο το Εκουαδόρ οι άτιμες!
Είναι αντι-οικολογικές γιατί έρχονται από την άλλη πλευρά του πλανήτη (εγώ αγοράζω μόνο βιολογικά οπότε δεν εννοούσα από θέμα λιπασμάτων κλπ). Και από την Ελλάδα να ερχόντουσαν πάλι θα ήταν αντι-οικολογικό. Γενικά καλό είναι να προσπαθούμε το φαγητό μας και οι πρώτες ύλες για τα γεύματά μας να προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς ή όσο πιο κοντά γίνεται εκεί που βρισκόμαστε. Έτσι έχουμε πολύ μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα (και τα τρόφιμα που παράγονται κοντά στον τόπο που μένουμε είναι πιο φθηνά σε γενικές γραμμές). [/color]
Μαζικήν, μπορώ να ποστάρω τη συνταγή στο μπλογκ μου τώρα που θα την ξανακάνω; Εννοείται ότι θα σε αναφέρω ως πηγή. yes