υλικα
1 φλιτζ τριμμενη καρυδα
1 φλιτζ ξανθη σταφιδα
1 φλιτζ ξερους χουρμαδες ψιλοκομμενους
1/2 φλιτζ ωμα κασιους κοπανισμενα
1/2 φλιτζ ηλιοσπορους
1/2 φλιτζ καβουρδισμενο σουσαμι
3 κσ καρυδοψιχα κοπανισμενη
3 κσ νιφαδες βρωμης
3 κσ μελι (ή σιροπι της επιλογης σας)
ριχνουμε ολα τα υλικα σε βαθυ σκευος και ζυμωνουμε για αρκετη ωρα, και πλαθουμε μπαλιτσες μεγεθους δαμασκηνου. Αν τριβεται το υλικο προσθετουμε λιγο σιροπι παραπανω ή λιγες κουταλιες γαλα σογιας.
Διατηρουνται αναλοιωτες πολυ καιρο μεσα σε δοχειο που κλεινει καλα.
Απο το Βημα Gourmet της Κυριακης.