Δεν ήξερα που να βάλω το εξής ερώτημα και το βάζω εδώ με την ελπίδα να με διαφωτίσει κάποιος γιατί έρχομαι σε απόγνωση πολλές φορές και αισθάνομαι άσχημα και ανίκανη....
Έχω ακούσει πολλές φορές μικρά γατάκια να κλάινε χωμένα κάτω από κάποιο παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά πράγματα για να τα βγάλω, αλλά εκείνα φοβούνται, σταματάνε το κλάμα και μόλις σταματήσεις να τα μιλάς, ξαναρχίζουν το κλάμα και φτου και από την αρχή!
Μου έχει τύχει παλαιότερα να μείνω 1 - 1/2 ώρα και να μην καταφέρω τίποτα. :-\
Υπάρχει κανένας τρόπος ( εκτός από το φαγητό, γάλα, νερό) που να μπορούμε να τα βγάλουμε; Έχω τύχει σε αυτοκίνητο γείτονα ( με σοβαρά ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ), που στο τέλος και ενώ μπήκα για λίγο στο σπίτι μπας και ξεμυτήσει το γατί το οποίο πρέπει να ήταν στους άξονες της ρόδας, έβαλε μπρος και έφυγε... :'( :'( :'( :'( :'(. Άμα δει οτιδήποτε ή οποιονδήποτε να του ακουμπήσει το αμάξι, ( ή έστω να παρκάρει έξω από το σπίτι του) τον βρίζει και πλακώνονται...Φανταστείτε, τι άνθρωπος είναι, για να το κάνει αυτό στο γατί. :'( :'(
Δώστε μου μια λύση, γιατί λένε ότι αν βάλεις μπρος το αμάξι φεύγει από το φόβο του το γατί. Εγώ πάλι δεν το πιστεύω και νομίζω ότι σκοτώνουν το καημένο το ζωάκι έτσι.