- 600 γρ. μανιτάρια σε κομματάκια
- κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 μαρούλι
- αλάτι
- πιπέρι
Τα σωτάρουμε όλα μαζί και ρίχνουμε λίγο νεράκι μέχρι να βράσουν.
Τα σερβίρουμε με φρέσκο χυμό λεμονιού από πάνω.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ...ΓΙΝΕΤΑ ΜΟΥΡΛΙΑ.
Μόλις τελείωσα την πρώτη μου μανιταρίτσα!
Το μόνο που πρόσθεσα ήταν άνιθος και αλευροκορνφλάουρολέμονο!
Έγινε φοβερή!!!
Αυτή η μανιταρίτσα φέτος θα γράψει ιστορία!
Έφτιαξα και τζατζίκι αμυγδάλου...
ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΒΑ ΠΑΣΧΑ!!!
