Επίσης την στείρωση στα ζώα την θεωρώ ακρωτηριασμό.
Για τις εποχές που ζούμε βέβαια είναι αναγκαίο κακό (αλλά κακό)
Την σκυλίτσα που βρήκα δεν την έχω στειρώσει εφόσον μπορώ να την επιβλέπω, αν και (η ίδια δηλώνει ομοφυλόφιλη)

Ποιοί νομίζουμε οτι είμαστε για να ελέγχουμε τους πληθυσμούς των άλλων ειδών;
Αχ! Μάνα φύση όλα σου τα κλέβουμε.
Αλλά αφού είμαστε ανίκανοι να σταματήσουμε τον θύτη μέσα μας ας μειώσουμε τις δυνατότητες να βρούμε θύματα λοιπόν.
Όλοι αυτοί οι προβληματισμοί μου, σίγουρα δεν είναι στον κατάλληλο αιώνα για να συζητηθούν και να επιλυθούν.
σκέψου όμως πόσο κακό της κάνεις όταν το ενστικτό της της λέει αναπαραγωγή κ συ της λές όχι
σκέψου πόσα αδέσποτα θα υπάρχουν
πόσα θα σκοτώνουν
πόσα θα χτυπάνε κ θα τους προκαλούν πόνο έτσι για την πλάκα τους , γιατί είναι απλά άνθρωποι κ μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν
σκέψου πως αν ήταν η φύση όπως παλιά δεν θα υπήρχαν σκύλοι ούτε στειρώσεις
με την ίδια λογική είναι κακό κ φυλακή για τα σκυλιά να τα έχουμε σπίτι κ θα έπρεπε να είναι ελεύθερα . .
εγω το ένα το στείρωσα (για το άλλο πρέπει να περιμένω μέχρι να κλείσει χρόνο) γιατί δεν μ'αρέσει να θέλει κ να μην μπορεί , να φοβάμαι μήπως φύγει κ δεν τον ξανα βρώ κ ποιός ξέρει τι θα απογίνει συν θα έχει λιγότερες πιθανότητες να πάθει καρκίνο κ έχει περισσότερες πιθανότητες να ζήσει μέχρι κ 4χρόνια παραπάνω
η στείρωση δεν είναι ακρωτηριασμός , ούτε του στερείς ένα κομμάτι της προσωπικότητας απλά δεν έχει ορμόνες που το αναγκάζουν να θέλει να φέρει πλάσματα σε αυτόν τον πλανήτη τα οποία θα τα κάνουμε να υποφέρουν
ούτε είναι κακό να τα σώζουμε κ να τα κρατάμε σπίτι κ ας είναι ενάντια στη φύση τους αρκεί να τα σεβόμαστε κ να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να ζούνε όπως πρέπει , όπως θα ζούσαν στη φύση
επίσης με τον τρόπο σου ελέγχεις τον πληθυσμό αυτού του είδους κ με τρόπο που κάνει το ζωάκι σου να υποφέρει . .