Για 6 μεγάλα μανιτάρια
*1 φλιτζάνι καρύδια
*1 φλιτζάνι αμύγδαλα
*2 κ.τ. σούπας ελαιόλαδο
*1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο
*½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
*1 ½ φλιτζάνι πολύ ψιλοκομμένα καρότα
*1 κ.τ. γλυκού εστραγκόν ή αποξηραμένο βασιλικό
*Αλάτι και πιπέρι
*6 μεγάλα μανιτάρια, τα «καπάκια»
*Λίγα φύλλα από φρέσκια ρόκα, κομμένα σαν λεπτά σπίρτα
1. Ξεκινάμε από την προηγούμενη νύχτα και βάζουμε τους ξηρούς καρπούς ξεχωριστά να μουλιάσουν μέσα σε λίγο νερό, ίσα ίσα να σκεπαστούν.
2. Πολτοποιούμε τους ξηρούς καρπούς, το σέλινο, το κρεμμύδι και το καρότο μαζί με το ελαιόλαδο και τα μυρωδικά. Αλατοπιπερώνουμε. Γεμίζουμε τα μανιτάρια με το μείγμα αυτό και γαρνίρουμε με τη ρόκα.
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18772&m=P04&aa=1