χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Ποιά ταινία είδατε πρόσφατα;  (Αναγνώστηκε 42936 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
Ποιά ταινία είδατε πρόσφατα;
« στις: Δεκέμβριος 31, 2007, 07:04:40 μμ »
Εδώ σε αυτό το θέμα ας γράφουμε ταινίες που είδαμε, μας άρεσαν δεν μας άρεσαν, που είναι άσχετες με χορτοφαγικά κλπ.

Εγώ είδα την ταινία Fur (2006)με την Nicole Kidman (πολύ όμορφο πορτραίτο της φωτογράφου Diane Arbus)
το Capote (2005)που δεν το είχα δει και με είχαν πρήξει όλοι (και είχαν δίκιο)
και το Knocked Up (2007)- μία χαζοκωμωδία.

Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Αποσυνδεδεμένος psyhunterson

• Addicted
  • human mind is a parachute.It works when it is open
Απ: Ποιά ταινία είδατε πρόσφατα;
« Απάντηση #1 στις: Δεκέμβριος 31, 2007, 07:17:25 μμ »
τέλειο thread!!!!  Εγώ είδα χθες στο σινεμά το "ορφανοτροφείο". είναι ισπανικό και πολύ καλοδουλεμένο. Μοιάζει με το "the others" μόνο που αυτό είναι πολύ πιο άρρωστο και τρομαχτικό ενώ ταυτόχρονα ανοίγει και θέματα όπως η θυσία, η μητρότητα, ο αγώνας για κάτι στο οποίο πιστεύουμε κτλ. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους αρέσουν οι ταινίες τρόμου. Ο σκηνοθέτης είναι ο ίδιος που είχε κανει τον λαβύρινθο του Πάνα.  Πάντως το ορφανοτροφείο είναι θάλεγα πιο τρομαχτικό από το "the ring" και το "μάτι".
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΜΟΝΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ...     Άλμπερτ Αϊνστάϊν

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
« Απάντηση #2 στις: Δεκέμβριος 31, 2007, 07:34:28 μμ »
Καλά άμα είναι ισπανικό σιγά μη το βρω εδώ..Πάντως ο Λαβύρινθος του Πάνα μου άρεσε απίστευτα! Θέλω να πάρω το soundtrack ~ έχει τέλεια μουσική. Και το κοριτσάκι έπαιζει απίστευτα το ρόλο της μικρής. Πολύ σκοτεινό παραμύθι. Δυστυχώς ο άντρας μου δεν γουστάρει καθόλου τα θρίλερ οπότε...δεν βλέπω πολύ συχνά πλέον (γιατί φοβάμαι να τα βλέπω και μόνη μου χαχαχαχα) Στη Θεσσαλονίκη όταν ήμουν βλέπαμε συνέχεια με την παρέα μου, και μετά κοιμόμασταν όλοι στο ίδιο σπίτι γιατί τα κορίτσια φοβόντουσαν να περπατήσουν μέχρι την πολυκατοικία τους μέσα στο βράδυ!  ;D αααχ good times, good times.

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
« Απάντηση #3 στις: Δεκέμβριος 31, 2007, 07:36:15 μμ »
Ξέχασα να πω αυτή την εβδομάδα θέλω να δω τη νέα ταινία του Τιμ Μπάρτον τον οποίο λατρεύω.
Sweeny Todd

Misha

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Δεκέμβριος 31, 2007, 07:40:20 μμ »
Ostrov (το νησί) ρωσική ταινία του 2006,κυκλοφορει μονο σε dvd

Αγιουρβέδα,η τέχνη της ζωής.Ταινία για το ινδικό παραδοσιακό ιατρικό συστημα,τον Αγιουρβέδα.

ΕΛΕΝΗ

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Δεκέμβριος 31, 2007, 09:27:27 μμ »
               εγώ βαρέθηκα τις ταινίες, έχω δει τόσες που ξέρω την κατάληξη σχεδόν πάντα!

Αλλά κυττάτε εδώ τι έχει το ευ-ζην!

http://www.efzin.net/videothiki/1.shtml

κι αυτό; θα το ποστάρω κι αλλού!

http://efzin.net/dialogos/index.php?topic=786.0

ΕΛΕΝΗ

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 01, 2008, 07:20:33 πμ »
Καλά άμα είναι ισπανικό σιγά μη το βρω εδώ..Πάντως ο Λαβύρινθος του Πάνα μου άρεσε απίστευτα! Θέλω να πάρω το soundtrack ~ έχει τέλεια μουσική. Και το κοριτσάκι έπαιζει απίστευτα το ρόλο της μικρής. Πολύ σκοτεινό παραμύθι. Δυστυχώς ο άντρας μου δεν γουστάρει καθόλου τα θρίλερ οπότε...δεν βλέπω πολύ συχνά πλέον (γιατί φοβάμαι να τα βλέπω και μόνη μου χαχαχαχα) Στη Θεσσαλονίκη όταν ήμουν βλέπαμε συνέχεια με την παρέα μου, και μετά κοιμόμασταν όλοι στο ίδιο σπίτι γιατί τα κορίτσια φοβόντουσαν να περπατήσουν μέχρι την πολυκατοικία τους μέσα στο βράδυ!  ;D αααχ good times, good times.
                 ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!! ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΑΤΕ; ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΤΡΑ ΦΟΧΥ ΜΟΥ!  :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος MKO Psychanimal

• PSYCHANIMAL
  • Addicted
  • Γίνε Χορτοφάγος τώρα, Σώσε ένα ζώο φάρμας
    • Psychanimal
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 01, 2008, 01:51:53 μμ »
Happy feet και ..ξεπατιναζ... μη γελατε καλε
Veganimal : To  blog του Χορτοφάγου
http://psychanimalvegan.blogspot.gr

Ευκαιρία Ζωής για τα Ζώα Φάρμας
http://lifechanceforfarmanimals.blogspot.gr/

Ψυχολόγοι  Υπερ της Προστασίας Ζώων www.psychanimal.org
ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης www.thessalonikicatgroup.org

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 01, 2008, 08:40:19 μμ »
                 ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!! ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΑΤΕ; ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΤΡΑ ΦΟΧΥ ΜΟΥ!  :D :D :D :D

Το Νορμάλ είναι σχετικό  :D

• Addicted
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 01, 2008, 11:57:48 μμ »
;D

Μόλις είδα το Shrek 2. πολύ γέλιο! :)

Αποσυνδεδεμένος LiZaArD

• Θαμώνας
    • Χορτοφαγικές Συνταγές
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 02, 2008, 02:39:35 μμ »
O καινούριος χρόνος βρήκε την οικογένειά μου βλέποντας Σρεκ αχχααχαχα το 2 και το 3 καπάκι :P. Πρόσφατα είδα την "Μιμζυ" τέλεια ταινία.. στην αρχή την διάλεξα βλέποντας πως υπάρχει ένα κουνελάκι στην πλοκή της ταινίας  :D αλλά όταν την είδα μου άρεσε τόσο πολύ που την είδα 3 φορές (μαζί με διαφορετικό μέλος της οικογένειας κάθε φορά). Επίσης, είδα  και το "γέφυρα για την Τεραμπύθια" συγκλονιστηκή ταινία και πολύ αγαπημένη. Οι άλλες που είδα δεν ήταν και τόσο ενδιαφέρουσες.
Τώρα απ τις all time clasics μ' αρέσει το Sweet November, What dreams may come (θα σε δω στον Παράδεισο), Braveheart, Asterix και Κλεοπάτρα (το κινούμενο σχέδιο), οι άθλοι του Asterix (το κινούμενο σχέδιο), Candy Candy ( :D η σειρά των anime), oι Γενναίοι του Βορρά, Παύλος Μελάς(την είδα χθες αυτή για άλλη μια φορά και είμαι ακόμη επιρρεασμένη) και άλλα πάρα πολλά.
(Δεν μιλάω για τα χορευτικά τύπου Κεντρική Σκηνή, ή τα επιστημονικής φαντασίας τύπου τεχνιτή νοημοσύνη γιατί θα γράφω μέχρι αύριο).  ;)
Συνήθιζε δε να κυριαρχείς επάνω στα ακόλουθα. Στην κοιλιά και στον ύπνο, στη λαγνεία και στο θυμό. Ποτέ να μη κάνεις κάτι αισχρό, ούτε μαζί με άλλους, ούτε μοναχός.

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Addicted
  • Φύλο: Άντρας
    • Τσίρκο
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 02, 2008, 05:41:38 μμ »
΄΄Ο στρίγκλος που έγινε αρνάκι΄΄

ΕΛΕΝΗ

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 02, 2008, 10:16:37 μμ »

Φτού-φτού-φτού σας! Όλα τα προλαβαίνετε! (καρτουνάκι χειροκροτεί!) ;D ;D

• Addicted
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 07, 2008, 07:01:38 μμ »
To Σάββατο είδα στο σινεμά 2 ταινίες.

το American Gangster. εκπληκτική, κατ'εμέ, ταινία με σενάριο εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία. H Αμερική των 70's αποτυπώνεται με απίστευτη ακρίβεια, απ'ό,τι λένε, και η ερμηνεία των Ράσελ Κρόου, και ειδικά του Ντένζελ Ουάσινγκτον είναι πάάάρα πολύ καλές. Τουλάχιστον εμένα μου άρεσαν πολύ.

I am Legend. Το ριμέϊκ παλαιότερης ταινίας, αυτή τη φορά με τον Γουΐλ Σμιθ. επίσης πολύ καλή ερμηνεία και σενάριο. Αρκετά τρομακτική σαν ταινία αλλά και με μυνήματα

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 08, 2008, 04:51:14 πμ »
Τώρα βλέπω τα Film Critic's Awards και έχω τρελαθεί. Είμαι ταινιόπληκτη!
Έχει σαρώσει όλα τα βραβεία η ταινία Juno και το Hairspray. ;D

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής