τα παγωτά πράγματι έχουν ληγμένα επεξεργασμένα απομεινάρια γαλακτοκομικών ουσιών. Η σοκολάτα η μαύρη δεν είναι καθόλου υγειηνή άσχετα με ό,τι λένε οι δια(σ)τροφολόγοι των πρωϊνάδικων! Αυτό που τις κάνει τόσο εθιστικές είναι φυσικά το καβουρντισμένο κακάο που περιέχει πολύ μεγάλη ποσότητα καφεϊνης και βλάπτει το συκώτι πάρα πολύ. Όταν βάζουμε χαρουπάλευρο στο αβοκάντο είναι ό,τι πιο υγειηνό. Άλλη εναλλακτική είναι να παραγγείλουμε κακάο ΩΜΟ, που είναι super food, με όλα τα βασικά αμινοξέα και πληθώρα βιταμηνών. Είναι πάρα πολύ ωφέλιμο και 100% συμβατό με το σώμα μας. Επίσης, η χημικά επεξεργασμένη λευκή ζάχαρη στις εμπορικές σοκολάτες είναι πάρα πολύ βλαβερή όπως και στα γλυκά του κουταλιού. Προτιμήστε μέλι ή μαύρη ζάχαρη που δεν της έχει αφαιρεθεί η μελάσσα από ωμό ζαχαροκάλαμο.