

Λοιπον αγοραζετε φυκια νορι σουσι απο βιολογικο ψαγμενο καταστημα, λαχανο, καροτο μια πιπερια , μπροκολο, τζιντζερ, κανετε φυτρες απο ροβιτσα η βιολογικες φφακες η και τα δυο ( ακομα και σιταροχορτο) και προεραιτικα προσθετετε μια λεπτη φετα καπνιστο τοφου που δεν ειναι ωμοφαγικο αλλα ειναι πολυ νοστιμο.
Ψιλοκοβετε καροτο λαχανο στον πολυκοφτη βαζετε λεμονι λαδι κι αλατι και το βαζετε σε μπωλ.
Ψιλοκοβετε πιπερια και μπροκολλο ωμο στον πολυκοφτη και το βαζετε σε αλλο μπωλακι.
Ψιλοκοβετε τζιντσερ στον πολυκοφτη και το βαζετε σε μικρο μπωλακι.
Εχετε ετοιμασει τις φυτρες σας για διαφορες χρυσεις 4 μερες πριν.
Παιρνετε σε λεια επιφανεια το φυκι νορι για σουσι που ειναι τετραγωνο, βαζετε στη μεση πρωτα το λαχανο καροτο κι αποπανω ( στη μεση του φυκιου οχι παντου) βαζετε το πιπερομπροκολο και προσθετετε λιγο τζιντσερ φρεσκο και φυτρες.
Τυλιγετε απο τη μια πλευρα το φυκι σαν ρολο και οταν φτασετε στην αλλη ακρη την βρεχετε με λιγο νερο .. ετσι κολλανει το ενα φυκι με το αλλο και κλεινει το σουσι. Ειναι ετοιμο. Το κοβετε με κοφτερο μαχαιρι σε 4 κομματια και το βαζετε ορθιο στο πιατο .. διακοσμειτε με οτι θελετε