Χρόνος προετοιμασίας : 35'
Μερίδες : 2
1 μικρή κολοκύθα
λίγο ελαιόλαδο
λίγο φυτικό βούτυρο
100 γρ. μικρά μανιτάρια κομμένα στη μέση
2 φέτες ψωμί
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
Κόβετε την κολοκύθα στη μέση και αφαιρείτε τους σπόρους. Αλείφετε με ελαιόλαδο, διπλώνετε σε αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 30 λεπτά. Με μικρό κουτάλι ξύνετε τη μαλακή σάρκα της κολοκύθας και τη λιώνετε με πιρούνι.
Στο μεταξύ όση ώρα ψήνετε την κολοκύθα, ζεστάνετε λίγο ακόμη το λάδι και λίγο βούτυρο σε τηγάνι και τηγανήστε τα μανιτάρια για 10 λεπτά, να πάρουν "χρώμα".
Ψήνετε το ψωμί και το αλείφετε με τη λιωμένη κολοκύθα. Μοιράζετε τα μανιτάρια επάνω στο ψωμί και σερβίρετε με τραγανή πράσινη σαλάτα.
Τέλειο σνακ για παιδιά.