χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Αγαπημένες ιστοσελίδες  (Αναγνώστηκε 27995 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

aliena

• Επισκέπτης
Απ: Αγαπημένες ιστοσελίδες
« Απάντηση #60 στις: Φεβρουάριος 27, 2009, 05:56:55 μμ »
Έκανα μερικές αλλαγές στο layout. Ελπίζω να εμφανίζεται οκ σε όλους.  :-*

Μια χαρά από 'δω!  :)

Αποσυνδεδεμένος elsa

• Συντονίστρια
  • Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Αποσυντονίστηκα...
    • elsa's blog
« Απάντηση #61 στις: Φεβρουάριος 27, 2009, 06:21:45 μμ »

Πολύ όμορφο Φόξυ! Άντε, θεωρητικά είσαι πανέτοιμη! ;D

Μια παρατήρηση που δεν ξέρω αν συμβαίνει παντού, διάβαζα το θέμα για τις πάνες και οι γραμμές του κειμένου κόβονται περίεργα (μπορεί όμως και να φταίει που το βλέπω σε laptop).

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #62 στις: Φεβρουάριος 27, 2009, 06:30:45 μμ »
ok thanks!Έλσα θα δω μήπως είναι από μένα το πρόβλημα.
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Αποσυνδεδεμένος Spiros V

• New Kid in The Block
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Were you born to resist..or be abused?
    • http://veganizzzer.blogspot.com
« Απάντηση #63 στις: Σεπτέμβριος 24, 2009, 10:15:54 μμ »
Και ακόμα μία σελίδα....

http://veganizzzer.blogspot.com

:D check check checkkk
And If You Stare TOO Long It All Becomes A Blur...And Its Easy To Forget Just Who We Are...Dont Stare TOO hard...Take A Look Around...

Αποσυνδεδεμένος MKO Psychanimal

• PSYCHANIMAL
  • Addicted
  • Γίνε Χορτοφάγος τώρα, Σώσε ένα ζώο φάρμας
    • Psychanimal
« Απάντηση #64 στις: Φεβρουάριος 01, 2011, 12:18:33 πμ »
Χορτοφαγια Ο Ζωοφιλικος Τροπος Ζωης Facebook page

http://www.facebook.com/pages/Chortophagia-o-Zoophilikos-Tropos-Zoes/180217445324606?ref=sgm
Veganimal : To  blog του Χορτοφάγου
http://psychanimalvegan.blogspot.gr

Ευκαιρία Ζωής για τα Ζώα Φάρμας
http://lifechanceforfarmanimals.blogspot.gr/

Ψυχολόγοι  Υπερ της Προστασίας Ζώων www.psychanimal.org
ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης www.thessalonikicatgroup.org

Αποσυνδεδεμένος evi-elpida

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #65 στις: Σεπτέμβριος 04, 2011, 03:37:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος somewhereovertherainbow

• New Kid in The Block
  • **
Απ: Απ: Αγαπημένες ιστοσελίδες
« Απάντηση #66 στις: Μάρτιος 16, 2012, 03:49:13 μμ »
Ναι αλλά το ίδιο γίνεται παντού. Εδώ, ένα σωρό σκιούρια βλέπουμε στο δρόμο, (αλλά όχι το χειμώνα) ή ρακούν που και που, όπως περιγράφεις Valsam.  Oι οδηγοί-δολοφόνοι δεν νοιάζονται. Λες και τα μαζικά σφαγεία / κτηνοτροφεία προήλθαν από εκτός Β. Αμερικής, Πώς έχουν το δικαίωμα να κατηγορήσουν έτσι,
 slimy black hole of inhumanity called Greece
σε μια άλλωστε σοβαρή σελίδα. Δεν είναι δίκαιο. >:(

Εγω πιστευω οτι και πολυ λίγα λενε για την χωρα του τραμπουκισμού που ζούμε.

Οταν ήμουν στρατο θα σας διηγηθώ τωρα 2 ασχημα επεισόδια που θα θυμαμαι για παντα εκει.

1ο Περιστατικό
-----------------
    Ημουν σε ενα ναρκαλιευτικό και ειχε πιάσει λιμάνι για επισκευες. Ειχαμε εκει μεσα έναν οποιος βρήκε ενα κουταβι αδεσποτο (σκυλος) και του ειχε σφίξει με δύναμη ωστε
    να ματωσει η ουρα στο σημειο εκεινο ενα σκοινι που οδηγουσε σε δεμενα αδεια τενεκεδάκια κονσέρβας γιατι το εβρισκε
    αστειο να κανει τρομαζει ο σκυλος απο το θόρυβο και να κυνηγαει γυρω γυρω την ουρα του προσπαθώντας να τα αφαιρέσει.
    Mαλλωσα μαζί του και ο αξιωματικος εριξε και στους δυο περιορισμό 2 εξόδων. Ο καυγας συνεχίστηκε σε ηπιοτερο βαθμο
    για τις επόμενες μερες που ειμασταν μεσα χανοντας τις εξόδους και μου ελεγε οτι δεν εκανε τιποτα κακο στο σκύλο
    και οτι στο χωριό του (Στον ΠΥΡΓΟ εμενε) Αν ενα σκύλι δεν τον άκουγε και του ετρωγε καμία κότα που ειχε στον κήπο
    τον κρεμούσε ζωντανό απο το λαιμό (οχι περιλαίμιο) απο τα κλαδιά των δεντρων. Και οταν ρωτησαν αν τον ταϊζε συχνα
    παραδεχτηκε οτι πολλες φορες ξεχνούσε να τον ταϊσει και οτι αλλα σκυλια που ειχε παλιότερα ήταν πιο υπομονετικά
    και ποτε δεν παράκουγαν εντολές του ακόμα και αν πεινούσαν. Επισης ειπε οτι πειθαρχία εκει φαινεται. Οταν πειναει ο σκύλος.

2ο Περιστατικο.
------------------
   Πλησίαζε ο καιρος να απολυθώ και ειμουν σε υπηρεσία ξηρας. Εκει μεσα στο στρατόπεδο υπήρχαν αρκετα αδέσποτα σκυλια
   τα οποια έτρωγαν οτι εβρισκαν απο τα αποφάγια του μαγειριου.
   Μια φορα βλεπω ενα σκυλι με μια γλωσσα 2 φορες σαν το κεφαλι του. Λες και το ειχε τσιμπήσει μέλλισα και ηταν αυτο
   εντονα αλλεργικο. Η γλωσσα ηταν γιγάντιαια κρεμμοταν εξω απο το στομα πιο μεγαλη και απο την ουρά του
   και ειχε εντονη σιελόρροια ο σκύλος. Φοβηθηκα πως αν μεγαλωνε και αλλο ίσως δεν μπορουσε να αναπνεύσει πλεον
   και παθαινε τιποτα χειρότερο και ζήτησα αδεια απο τον αξιωματικό φυλακης να παρω μια ενεση κορτιζόνης που μου ειχε
   πει τηλεφωνικα ενας φιλος μου κτηνίατρος.
   Χωρις να υπάρχει άλλος λόγος ή να ειμαι αναγκαίος, Μου αρνήθηκε η ολιγόωρη άδεια (1 ωρα ζητησα μερα Σαββατο πρωι)
   Τελος παντων, εφυγα στα κρυφα και πηγα στο φαρμακειο και πηρα την ενεση κορτιζόνης.
   Την κανω στον σκύλο και σε 20 λεπτά η γλώσσα του εγινε φυσιολογική και ο σκυλος επανήλθε. Την ωρα που του εκανα
   ομως την ένεση (καθοταν μια χαρα ο κακομοίρης) με πετυχε για κακή μου τύχη ο αξιωματικος φυλακης και με ρώτησε
   που βρήκα την ένεση και τι έκανα στο σκύλο..
   Του εξήγησα , αυτος με την σειρά του μου εριξε 15 στερήσεις εξόδου.

Αυτα...

Για όσους πετούσαν πετρές ή κλωτσούσαν τα σκυλια που ήθελαν να διώξουν δεν καθομαι καν να αναφερθω γιατι αυτό
   δεν αποτελεί νέο. Ηταν καθημερινη ρουτίνα. Παρατήρησα ομως οτι όσοι ηταν κομπλεξικοί με τα σκυλιά ήταν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ
   ανεξαιρέτως απο χωρια !!!!!! ΟΛΟΙ !

cryingbig frustrated
animals are my friends and I don't eat my friends

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής
Contact