Λίλυ θα διαφωνήσω μαζί σου. Η καφεϊνη που περιέχεται στον ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΟ καφέ του εμπορίου είναι πολύ βλαβερή ακόμα και σε μικρές ποσότητες. Οι διάφορες έρευνες που γίνονται για να βρουν τις δήθεν αρετές του καφέ για να δικαιολογούμε τον εθισμό ή τις απολαύσεις μας, εστιάζουν σε μεμονωμένα πράγματα. Βρίσκεται ένα καλό χωρίς να λαμβάνεται υπόψη τα ένα σωρό άλλα κακά που κάνει. Η πολύ μικρή ποσότητα σίγουρα δεν είναι ικανή να σου δημιουργήσει προβλήματα όμως αν συνηθίσεις την ουσία επί καθημερινής βάσης, όση και αν είναι η ποσότητα, δηλητηριάσεζαι καθημερινά χωρίς να το καταλάβεις. Μιλώ πάντα για τον καβουρντισμένο, επεξεργασμένο καφέ οποιουδήποτε τύπου που βρίσκουμε στο εμπόριο. Μόνο ο ωμός καφές μπορεί να είναι φιλικός με το σώμα μας. Όπως ακριβώς γίνεται και με το κακάο.