χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ!  (Αναγνώστηκε 1776 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

ΕΛΕΝΗ

• Επισκέπτης
ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ!
« στις: Αύγουστος 15, 2007, 12:56:11 μμ »

Δεν ήξερα πού αλλού να ποστάρω το θέμα αυτό, κι αν ήταν κι ανάγκη να το κάνω, αλλά ίσως το θέλουν όσοι αγαπάνε ιδιαίτερα τις γάτες! Στη Βαρκαλώνη είναι ο παράδεισος των γατιών, έχουν πάρα πολλά, παντού, ακόμα και σε κήπους απ' έξω είδα, στα μαγαζιά τους μέσα, σε τουριστικούς χώρους, γίνεται χαμός!
     Σκυλιά αδέσποτα δεν είδα καθόλου, τα έχουν εξαφανίσει φαντάζομαι, κι έχουν παντού ταμπέλες σε πάρκα κι άλλους δημόσιους χώρους, πως απαγορεύονται, κυκλοφορούν όμως δεμένα με τ' αφεντικά τους στους δρόμους, χαρείτε οι γατόφιλοι!  :P

Αποσυνδεδεμένος MKO Psychanimal

• PSYCHANIMAL
  • Addicted
  • Γίνε Χορτοφάγος τώρα, Σώσε ένα ζώο φάρμας
    • Psychanimal
Απ: ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ!
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 15, 2007, 05:30:46 μμ »
Εκει θα παω διακοπες του χρονου.. αν συμφωνησουν τα γατουλακια και μ αφησουν να παω τοσο μακρυα ;) :D :D :D
Veganimal : To  blog του Χορτοφάγου
http://psychanimalvegan.blogspot.gr

Ευκαιρία Ζωής για τα Ζώα Φάρμας
http://lifechanceforfarmanimals.blogspot.gr/

Ψυχολόγοι  Υπερ της Προστασίας Ζώων www.psychanimal.org
ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης www.thessalonikicatgroup.org

ΕΛΕΝΗ

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 29, 2007, 01:44:50 πμ »

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΘΑΥΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ........ ;)

ΕΛΕΝΗ

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Οκτώβριος 01, 2007, 12:18:33 πμ »

Εγώ πάντως δεν θάθελα μόνο για τις γάτες, αλλά για να πηγαίνω 2-3 φορές την εβδομάδα, ανάλογα την εποχή του έτους, στο Μουσείο τέχνης απ' έξω, ν' ακούω κλασσική μουσική στην διαπασών και να θαυμάζω τα νερά των συντριβανιών να χορεύουν στο ρυθμό της..... :)

Αποσυνδεδεμένος antismoke

• Sr. Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 26, 2008, 04:47:58 μμ »
 Δεν ήξερα που να βάλω το εξής ερώτημα και το βάζω εδώ με την ελπίδα να με διαφωτίσει κάποιος γιατί έρχομαι σε απόγνωση πολλές φορές και αισθάνομαι άσχημα και ανίκανη....

Έχω ακούσει πολλές φορές μικρά γατάκια να κλάινε χωμένα κάτω από κάποιο παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά πράγματα για να τα βγάλω, αλλά εκείνα φοβούνται, σταματάνε το κλάμα και μόλις σταματήσεις να τα μιλάς, ξαναρχίζουν το κλάμα και φτου και από την αρχή!
 Μου έχει τύχει παλαιότερα να μείνω 1 - 1/2 ώρα και να μην καταφέρω τίποτα.  :-\
Υπάρχει κανένας τρόπος ( εκτός από το φαγητό, γάλα, νερό) που να μπορούμε να τα βγάλουμε; Έχω τύχει σε αυτοκίνητο γείτονα ( με σοβαρά ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ), που στο τέλος και ενώ μπήκα για λίγο στο σπίτι μπας και ξεμυτήσει το γατί το οποίο πρέπει να ήταν στους άξονες της ρόδας, έβαλε μπρος και έφυγε... :'( :'( :'( :'( :'(. Άμα δει οτιδήποτε ή οποιονδήποτε να του ακουμπήσει το αμάξι, ( ή έστω να παρκάρει έξω από το σπίτι του) τον βρίζει και πλακώνονται...Φανταστείτε, τι άνθρωπος είναι, για να το κάνει αυτό στο γατί. :'( :'(

Δώστε μου μια λύση, γιατί λένε ότι αν βάλεις μπρος το αμάξι φεύγει από το φόβο του το γατί. Εγώ πάλι δεν το πιστεύω και νομίζω ότι σκοτώνουν το καημένο το ζωάκι έτσι.

Αποσυνδεδεμένος psyhunterson

• Addicted
  • human mind is a parachute.It works when it is open
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 26, 2008, 08:44:32 μμ »
δεν ξέρω πολλά, αλλά δεν νομίζω οτι το ξεκίνημα του αμαξιού καλήγει σίγουρα σε θάνατο του γατιού. Κατά πάσα πιθανότητα το γατί από ένστικτο και μόνο δεν θα πάει κάτω από τις ρόδες αλλά από το γενικότερο αμάξωμα. Αν κλαίει και δεν βγαίνει, δεν νομίζω να κάτσει να πατηθεί και στην περίπτωση που δεις το αμάξι να ξεκινάει, περίμενε να δεις το μέρος αφού φύγει το αμάξι. Κατά πάσα πιθανότητα το ζώο θα είναι ζωντανό
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΜΟΝΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ...     Άλμπερτ Αϊνστάϊν

• Sr. Member
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 26, 2008, 08:50:13 μμ »
 Το εύχομαι. Το θέμα είναι πως να τα βγάλεις από εκεί. Κάποιος με πολύ πείρα στις γάτες; Μήπως η Υασμίν;

Αποσυνδεδεμένος MKO Psychanimal

• PSYCHANIMAL
  • Addicted
  • Γίνε Χορτοφάγος τώρα, Σώσε ένα ζώο φάρμας
    • Psychanimal
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 28, 2008, 02:48:53 πμ »
Εχαρταται μου εχει τυχει να σωσω γατακι ετσι με λαχταριστη κονσερβα. κοτοπουλο η τονο που μυριζουν. Μαλιστα ο Βουλιτσος ο πρωτος μου αδεσποτακος ετσι τον εσωσα ειχε παει σε 3 αυτοκινητα μα σημειωματα μα βολτες αυτο εμενε εκει και ουρλιαζε.. τελικα εβαλα κονσερβα σε μια σακουλα το αφησα και οτα μπηκε να φαει το γραπωσα μαζι με τη σακουλα. Απο τοτε ειμαστε αχωριστοι. Το ιδιο και με το μελινακι μου.
Απο τοτε εξισου αλλα με αφησαν να τα σωσω αλλα εφευγαν οταν εφευγα εγω και σταματουσα να τους λεω να βγουν παντως κανενα δεν εμεινε η σκοτωθηκε. Παντα να βαζετε ενα χαρτι στο αυτοκινητο εαν δε τα καταφερνετε λεγοντας οτι να μη βαλει μπρος κι οτι ειστε απο σωματειο κι αφηνετε το τηλ σας  να σας παρουν για βοηθεα ( μερικοι δεν ξερουν τιποτα απο ζωα). Δεν εινα παντα δεδομενο οτι πεθαινουν μερικες φορες γινεται κι αυτο βεβαια και μετα μαρτυρανε οι μηχανικοι ειναι το χειροτερο τους. Παντως για να σωθει πρεπει να θελει και το γατακι αν ειναι αγριο και φοβισμενο δεν γινεται.
Veganimal : To  blog του Χορτοφάγου
http://psychanimalvegan.blogspot.gr

Ευκαιρία Ζωής για τα Ζώα Φάρμας
http://lifechanceforfarmanimals.blogspot.gr/

Ψυχολόγοι  Υπερ της Προστασίας Ζώων www.psychanimal.org
ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης www.thessalonikicatgroup.org

• Sr. Member
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 29, 2008, 12:41:03 πμ »
Εχαρταται μου εχει τυχει να σωσω γατακι ετσι με λαχταριστη κονσερβα. κοτοπουλο η τονο που μυριζουν. .....

Ευχαριστώ Υασμίν.
Αυτό με την σακούλα είναι τόσο απλό και όμως δεν είχε πάει το μυαλό μου...

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής