Υλικά:
*Κεμπάπ σόγιας (αυτό που είναι σαν κομματάκια κρέατος)
*Ξισμένη ντομάτα
*Πατάτες
*Μελιτζάνες
*Κολοκύθια
*Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Πρώτα κόβουμε μελιτζάνες, πατάτα και κολοκύθι σε μέτριους κύβους. Μετά αφού έχουμε βράσει την σόγια, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, τη μελιτζάνα, την κολοκύθα, τις πατάτες και την σόγια μέχρι να ροδίσουν επαρκώς. Μετά βάζουμε τα υλικά (μαζί με το λάδι) σε πύλινο μικρό βαθύ πιάτο, βάζουμε λίγο νερό, προσθέτουμε καυτερή πράσινη πιπερία ολόκληρη και ένα wedge ντομάτας και ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να ψηθούν.
Κάποιες λεπτομέριες δεν τις έπιασα αφού τα Τουρκικά μου δεν είναι τόσο καλά ακόμα αλλά νομίζω καταλαβαίνετε πως φτιάχνετε...
