Μία πρόταση. Το σουβλάκι λαχανικών, αν και δεν θα είναι τόσο όμορφο στην εμφάνιση, είναι καλύτερα να ετοιμάζεται με το κάθε λαχανικό ξεχωριστά. Δηλαδή σε ένα καλαμάκι μόνο μανιτάρια, σε ένα άλλο μόνο πιπερία κτλ. κτλ. Διότι το κάθε λαχανικό θα είναι έτοιμο σε διαφορετικό χρόνο από οτι το άλλο κι έτσι αν τα ψήνουμε διαφορετικά η γεύση θα είναι καλύτερη αφού η πιπεριά π.χ. που είναι πιο λεπτή δεν θα είναι καμμένη αφού θα την έχουμε βγάλει.