χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: Ταινία: Earthlings  (Αναγνώστηκε 36809 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Incognito

• Addicted
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Ταινία: Earthlings
« Απάντηση #120 στις: Ιανουάριος 14, 2010, 10:18:59 μμ »
Ναι. Συμφωνώ μαζί σας. Από τον καταναλωτή ξεκινάνε όλα και αυτός έχει την δύναμη. Αλλά δυστυχώς αυτός δεν θέλει να δει καί να καταλάβει. Τον βολέυει έτσι.
Αλλά βρε παιδιά, εγώ σε αυτές τις σκηνές βλέπω και μίσος για αυτά τα πλάσματα και ευχαρίστιση για αυτό που κάνουν. Είναι σαν να βγάζουν πάνω τους όλα τα νεύρα και τα ψυχολογικά τους προβλήματα.

Εννοείτε ότι υπάρχουν και άρρωστοι που αρέσκονται να βασανίζουν να δουν τι θα συμβεί. Αλλά οι περισσότεροι απλά αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τα μη ανθρώπινα ζώα σαν φαί σε επεξεργασία. Λειτουργουν με αυτή την ψυχολογία έπειτα. Ένα γουρούνι είναι απλά ένα στάδιο πριν το μπέικον.

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #121 στις: Ιούνιος 01, 2010, 06:39:31 μμ »
Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Αποσυνδεδεμένος vasileia

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #122 στις: Ιούλιος 14, 2010, 09:57:25 μμ »
αυτό το ντοκιμαντέρ το είχα δει πέρυσι το καλοκαίρι τυχαία,και έμεινα με το στόμα ανοιχτό..μα πως μπορούν να τα βασανίζουν..εγώ δεν μπορώ να τους χαλάσω χατίρι όταν με κοιτάνε με τα ματάκια τους και εκείνοι κάνουν όλα αυτά τα αχαρακτήριστα thimos thimos thimos αλλά θα μου πείτε περνάνε χιλιάδες ζώα απο τα χέρια τους καθημερινά που τώρα πιά τα βλέπουν σαν αναλώσιμα πράγματα και όχι σαν ζώα με ψυχή..φυσικά και δεν τους δικαιολογώ καθόλου,ούτε συζήτηση...
If you don't live for something,
You will die for nothing.
A.L.F.

Αποσυνδεδεμένος Alitakos

• Θαμώνας
    • Ζώα και Αυτοδιάθεση
« Απάντηση #123 στις: Αύγουστος 22, 2010, 06:38:13 πμ »
Valsam, h tainia einai vasismenh se polla videos ths peta kai oxi mono. Aggizei to thema omws apo politikh - koinwnikh optikh, kai pistepse me, einai must see tainia. Oute ta vraveia pou pire nomizw, antikatoptrizoun to megethos ths tainias. Opoios syneidhtopoihmenos anthrwpos th vlepei, enimerwnetai kai mpainei se mia diadikasia sovarwn skepsewn. Polloi anthrwpoi ginane xortofagoi eksaitias ths tainias auths.

Ένας από αυτούς που γίνανε vegan εξαιτίας της ταινίας είμαι κι εγώ!Θυμάμαι την πρώτη μέρα που την είδα. Ανήμερο θεριό είχα γίνει...

Αποσυνδεδεμένος Red_hot_pepper

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #124 στις: Μάιος 26, 2013, 12:13:10 πμ »
ταινια που πρεπει να τη δουνε ολοι μα ολοι!!!Και να τη δουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!!

Αποσυνδεδεμένος Linaki

• New Kid in The Block
  • **
« Απάντηση #125 στις: Ιούλιος 07, 2013, 05:57:20 μμ »
People don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed...

Αποσυνδεδεμένος foxy vegan

• Διαχειρίστρια
  • Addicted
    • Ανθρωποι-Ζωα-Περιβαλλον: Ειμαστε ΕΝΑ
« Απάντηση #126 στις: Ιούλιος 30, 2017, 09:47:41 μμ »
Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας Earthlings, η παραγωγός εταιρεία δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν μια επετειακή έκδοση, το Earthlings 10th Anniversary Restored Edition.

Είναι πολύ σημαντικό να παρακολουθήσετε αυτή την εκπληκτική ταινία που άλλαξε την ζωή χιλιάδων ανθρώπων -- ειδικά αν δεν είστε βίγκαν. Η ταινία διατίθεται δωρεάν και σε υψηλή ανάλυση εδώ: https://vimeo.com/209647801

Σεξισμός=Ρατσισμός=Σπισισμός
No one is free when others are oppressed.

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής
Contact