Αντισμοκιν,
μόνο πως και η αδελφή μου που τρώει κρέας,( όπως κι άλλοι που ξέρω), πάλι χάπια σιδήρου παίρνει κι η φεριτίνη της αδειάζει συνεχώς,
μπορώ να σου πω, και πως η δική μου φεριτίνη με 15 χρόνια χορτοφαγίας, είναι μια χαρά και μην ακούς κούκλα μου πως αδειάζει σ' ένα χρόνο...
όσο για το σίδηρο, εξαρτάται από το τι βλακείες κάνω την εποχή των εξετάσεων, ανεβοκατεβαίνει δηλαδή...φέτος που ξέσκιζα τους καφέδες με έστειλαν για εξετάσεις μεσσογειακής αναιμίας, ;D ;D
ούτε που πήγα, δε θα τεκνοποιήσω πια, κι ούτε φοβάμαι, νοιώθω καλά και λένε πως οι υποτασικοί κι οι αναιμικοί ζουν περισσότερο, άσχετα, αν κανένας γιατρός δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να το πει..
Πλακώσου τον Αύγουστο στο κόκκινο σταφύλι, όπως ο ψυχ, και το χειμώνα στη μαύρη σταφίδα, μας είχε πει πως είδε αποτέλεσμα..επίσης τα μαύρα φασόλια τα δοκίμασες? όλο σίδηρο...
Θα πω ακόμη κάτι κοινότυπο, πως η ελευθερία, αρετή και τόλμη θέλει

, κι είναι ελευθερία να πηγαίνεις κόντρα στη λαίλαπα των συμφερόντων που παραπληροφορούν συνεχώς από παντού..με γνώση και πειθαρχία, δε λέω να πας κόντρα στον εαυτό σου... δεν τα ξέρουμε όλα όπως νομίζουμε..
Μου έλεγε λοιπόν φίλος που δουλεύει σε αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ πως όταν τα ΜΜΕ τους στέλνουν προσφορές με πακέτα διαφημίσεων, υπογραμμίζουν πως θα τους προφυλλάσσουν από κακές φήμες, ή σκάνδαλα!
Κι άλλη φίλη που πήγε τον άντρα της σε νοσοκομείο με καρκίνο του μαστού (!), άκουγε συνέχεια γιατρούς να λένε πως έχει αυξηθεί στους άνδρες 40% ως αποτέλεσμα της κοτοφαγίας συμπεραίνουν, έχουμε ακούσει κάτι γι αυτό από κάπου?
Κι οι γιατροί του Ωνάσειου κι ο Κρεμαστινός, πήγαν στην εκδήλωση της CRETA-FARM για την ωφελιμότητα των αλλαντικών, με το πρόσχημα πως βάζουν αγνό, παρθένο ελαιόλαδο,

δε θέλω να σε στενοχωρήσω, μην έχεις όμως τόση εμπιστοσύνη σε ό,τι σου μάθανε, δεν επαληθεύονται πάντα, γι αυτό, ερευνάτε τας άλλας "γραφάς"!