χορτοφαγία: στάση ζωής

Αποστολέας Θέμα: BabyCakes --Μία ιστορία του Neil Gaiman  (Αναγνώστηκε 5708 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος olimpia laz

• New Kid in The Block
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • vegan since 2010
Απ: BabyCakes --Μία ιστορία του Neil Gaiman
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 28, 2011, 12:05:34 μμ »
Κοιτα, γενικοτερα προσπαθω να μην ειμαι των ακρων και να δινω στους ανθρωπους αυτο που με επιτυχια λενε εξω the benefit of the doubt αλλα εδω δεν γινεται!!! Σιγουρα καποια εμβολια ειναι απαραιτητα, αλλιως ο μεσος ορος ζωης θα ηταν 45 οπως πριν απο κανενα αιωνα, αλλα η εξαρτηση μας απο τα εμβολια και τα αντιβιοτικα ξεπερνα την υστερια!!! Ετσι οχι μονο δεν καταπολεμουμε τις ασθενειες αλλα δημιουργουν τα μικροβια τα δικα τους "αντισωματα" στα αντιβιοτικα και πρεπει να βρουμε καινουργια ποιο ισχυρα για να εξολοθρευσουμε αυτο που οι ιδιοι δημιουργησαμε!!! Και πως γινεται αυτο?? ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΖΩΑ, τα οποια δεν ωφελουν σε τιποτα και παει λεγοντας!!! Φαυλος κυκλος ανθρωπινης βλακειας λεω εγω!!!!! dunno
you may say i am a dreamer
but i am not the only one
i hope some day you will join us
and the world will be as one :D

Αποσυνδεδεμένος Χλόη

• Addicted
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 28, 2011, 12:41:57 μμ »
Κατά τη γνώμη μου κανένα εμβόλιο δεν είναι απαραίτητο, αλλά αυτό είναι ένα δύσκολο θέμα, και δεν έχω κουράγιο για άλλη αντιπαράθεση, μια και πριν λίγο τελείωσε η προηγούμενη rolleye :D

• New Kid in The Block
  • **
  • vegan since 2010
« Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 28, 2011, 01:03:34 μμ »
χαχαχαχαχα αλλη μια σταση ζωης-αν θες- δικη μου ειναι να μην προσπαθω ποτε να επιβαλλω την αποψη μου! winking!! Οποτε συμφωνω και ειμαι σιγουρη πως κατι ξερεις για να μην τα θες καθολου!! :* συγγνωμη που αργω να απανταω αλλα λυνω θεματα πανελληνιων απο το υπουργειο παιδειας... γκρρρρρρρρ thimos

Αποσυνδεδεμένος Χλόη

• Addicted
« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 28, 2011, 01:49:10 μμ »
συγγνωμη που αργω να απανταω αλλα λυνω θεματα πανελληνιων απο το υπουργειο παιδειας... γκρρρρρρρρ thimos
Ωχ! Κουράγιο! parigoria biggestgrin

• New Kid in The Block
  • **
  • vegan since 2010
« Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 28, 2011, 02:02:21 μμ »
συγγνωμη που αργω να απανταω αλλα λυνω θεματα πανελληνιων απο το υπουργειο παιδειας... γκρρρρρρρρ thimos
Ωχ! Κουράγιο! parigoria biggestgrin

ευχαριστω. Κουραγιο κανω!!! 14 μερες για να ξεκινησουν και 25 μεχρι να τελειωσουν!!! Σαν τους καταδικους μετραω!!! nanana

Copyright © χορτοφαγία: στάση ζωής
Contact